• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Promocija zadnje knjige iz serijala "Sedam sestara"!

18. 05. 2023.

Pozivamo vas na promociju knjige „Atlas: Pa Saltova priča“ povodom svjetske premijere posljednje knjige serijala „Sedam sestara“.

Promocija će se održati u četvrtak 25.5. u 19 sati u Zagrebu u knjižari Hoću knjigu Megastore na adresi Bogovićeva 7.

Knjigu „Sedam sestara“, prvu knjigu iz serijala Lucinda Riley napisala je prije gotovo desetljeće. Od tada pa do danas serijal „Sedam sestara“ postao je globalni fenomen te je diljem svijeta prodano više od 35 milijuna knjiga iz serijala. Spisateljski dar Lucinde Riley, njezina predanost istraživanju gradiva za knjige, njezin bogati privatni život i njezina pristupačnost učinili su je jednom od omiljenih svjetskih autorica. Lucinda je stvorila jedinstvenu priču čiji je potencijal prepoznao i Disney te je otkupio prava za televizijsku seriju koja bi trebala početi sa snimanjem 2025. godine. Budući da je Disney još prije nekoliko godina od Lucinde tražio informacije o raspletu ovog obožavanog ljubavno-povijesnog serijala , ona ih je detaljno raspisala. U međuvremenu je nastavila pisati knjige te joj je ostala samo posljednja knjiga za napisati, ona u kojoj se konačno otkrivaju sve tajne i koju obožavatelji diljem svijeta napeto iščekuju.

Međutim, kako se već neko vrijeme borila sa zloćudnom bolesti i svjesna mogućnosti da umre prije nego što napiše posljednju knjigu, zadužila je sina Harryja Whittakera da je on napiše ako se dogodi ono najgore.

Najgore se nažalost i dogodilo 2021. godine kad nas je Lucinda napustila, a Harry je u čast svojoj mami i njezinom nasljeđu napisao posljednju knjigu iz serijala – „Atlas: Pa Saltova priča“ koja je 11.5. doživjela svoju svjetsku premijeru.

Čast  nam je, stoga, pozvati vas na promociju knjige „Atlas: Pa Saltova priča“, velike završnice „Sedam sestara“,  na kojoj će sudjelovati Harry Whittaker, autor i sin Lucinde Riley, Jelena Pataki Šumiga, prevoditeljica serijala te Antonia Ćosić kao moderatorica.

Veselimo se vašem dolasku!