• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Vruća romansa koja je zapalila Amazonovu top listu!

25. 11. 2022.

Lucy Score jedna je od najprodavanijih svjetskih autorica čije se ime našlo na top listama relevantnih medija, kao što su New York Times, USA Today i Wall Street Journal. Njezine knjige poharale su top liste, a novi roman „Sve što nismo preboljeli“ nedugo nakon izdavanja zapalio je Amazon i zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih knjiga. Roman je ubrzo osvojio i TikTok, a zatim i cijeli svijet.

Naomi Witt je u bijegu. Ne samo od svog zaručnika i crkve pune uzvanika na vlastitom vjenčanju, već i od svog dotadašnjeg života. Doduše, ako nju pitate, ona će vam reći kako ne bježi, već juri u pomoć svojoj problematičnoj sestri blizanki Tini u gradić Knockemout, poznat po tome što razmirice rješava na dobri, stari način – šakama i hladnim pivom. Obično tim redom. No, njezina se sestra nije nimalo promijenila. Nakon što se posluži njezinom ušteđevinom i automobilom, Tina za sobom ostavlja kćer za koju Naomi nije niti znala da postoji. Sada je odbjegla nevjesta sama u nepoznatom gradu s jedanaestogodišnjom djevojčicom, bez automobila, bez novaca, bez smještaja i bez plana.

Knox Morgan s razlogom se ne petlja sa ”zahtjevnim, romantičnim ženama“. No kako se Naomina drama odvija praktički pred njegovim očima, najmanje što može učiniti jest pomoći joj da se izvuče iz nevolje. Jednom kad Naomi sredi svoj život, moći će je ostaviti na miru i vratiti se svom životu neženje. Barem mu je takav plan.

Roman „Sve što nismo preboljeli“ dostupan je u svim knjižarama i u našem web-shopu po cijeni od 19.89 € / 149.00 kn