• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Prvi put s Peppom - sjajna kolekcija poučnih slikovnica!

24. 11. 2020.

Zaboravite na strah od zubara uz poučne Peppa Pig slikovnice!

Svi se roditelji kad-tad nađu u situaciji da trebaju dijete odvesti na prvi pregled kod zubara, no dijete ne želi ići. Možda ste već bili kod zubara i doživjeli neugodno iskustvo pa se sada vaše dijete boji ponovnog odlaska? Razlog zašto djeca ne žele ići kod zubara je kombinacija straha od nepoznatih situacija, asocijacija na prijašnja neugodna iskustva u ambulanti te priče nas odraslih. U želji da djeci opišemo kako izgleda posjet zubaru i objasnimo mu što sve može očekivati, može se dogoditi da, bez obzira što nam to nikako nije bila namjera, dijete još više preplašimo. No, i mi roditelji smo katkad nesigurni, a nismo možda ni vješti u pričanju priča, zato je najbolje prepustiti pričanje priča onome kome to bolje ide – omiljenom dječjem liku Peppi Pig!

Slikovnica ”Peppa kod zubara” u izdanju Egmonta može vama i vašem djetetu pomoći odlazak kod zubara učiniti ugodnim i bezbrižnim. Uz šarene ilustracije i poučnu priču, dijete će se uz pomoć svojih najdražih likova, praščića Peppe i Georga, veseliti i naučiti da odlazak zubaru može biti zabavno iskustvo. Nasmijte svoje dijete Peppinim dogodovštinama i potaknite razgovor o dječjim strahovima u ugodnom obiteljskom okruženju. Kako su se Peppa i George zabavili kod zubara i kome su uz pomoć doktora Slona očistili zube pročitajte u prvoj slikovnici iz nove Peppa Pig kolekcije, Prvi put s Peppom.

Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u trgovini s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka na prodajnim mjestima!

 

Prvu slikovnicu ”Peppa kod zubara”, od 26.11.2020. pronađite na svim kioscima, u poštama, supermarketima te na shop.egmont.hr po promotivnoj cijeni od samo 9,90 kuna. Sve ostale slikovnice iz kolekcije pronađite po cijeni od 24,90 kuna.

 Svaki četvrtak nova Peppina pustolovina!