• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

5. nastavak hit sage ”Sedam sestara”, prodane u više od 20 milijuna primjeraka!

28. 07. 2020.

Mjesečeva sestra je 5. nastavak očaravajuće povijesno-romantične sage o sedam posvojenih sestara, autorice Lucinde Riley. Ova bestseller saga je prodana u više od 20 milijuna primjeraka diljem svijeta. Srca publike je osvojila autoričinom nevjerojatnom vještinom pisanja, jedinstvenom pričom i likovima koji se naizgled čine nedodirljivi, dok ih ne upoznamo i shvatimo koliko ranjivosti skrivaju iza neustrašive vanjštine.

Nakon smrti njihova zajedničkog oca, svaka od sestara dobiva očevo pismo koje sadrži po jedan trag o njezinom porijeklu. Sestre se razilaze i svaka od njih odlazi na različitu stranu svijeta u potrazi za vlastitim identitetom i sa željom da razotkrije misterij koji se skriva iza očeve smrti. Svaki roman vodi na raskošno putovanje kroz povijest, kulturu i običaje različitih zemalja, a intrigantne priče temeljene na stvarnim osobama iz prošlosti zaokupit će pažnju čitatelja.

Petu sestru, Tiggy, sudbina vodi iz hladne Škotske u strastvenu Španjolsku, točnije Granadu. Tiggy saznaje za staro proročanstvo i otkriva kako su njezinu prošlost oblikovali drevna zajednica Cigana i najslavnija plesačica flamenca svog naraštaja. ”Mjesečeva sestra” bit će pravo oduševljenje za stare ljubitelje serijala, a sasvim sigurno će pridobiti i nove.

Glavni junakinje serijala su snažne žene koje se na različite načine nose s gubitkom, ljubavi i životnim izazovima, no sve su jednako hrabre i odlučne. Posebnost ovih romana je što se povijesne činjenice i elementi fikcije s takvom vještinom izmjenjuju da se čitatelj za tren izgubi u tajanstvenoj i očaravajućoj priči, a stranice se listaju same od sebe.

O autorici:

Lucinda Riley je nekadašnja filmska, kazališna i televizijska glumica rođenau Irskoj, a s dvadeset četiri godine napisala je svoj prvi roman. Njezine su knjige prevedene na trideset pet svjetskih jezika i prodane u više od dvadeset milijuna primjeraka. Najprodavanija je autorica Sunday Timesa i New York Timesa.

 

Mjesečeva sestra može se kupiti po cijeni od 129 kn u svim knjižarama te na shop.egmont.hr