• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Dodatne količine omiljenih «Petominutnih priča» od 27.2.

17. 02. 2020.

Egmont je početkom veljače izdao prvu slikovnicu iz nove Disneyeve kolekcije «Petominutnih priča». Prva slikovnica, «Priče u prijateljstvu» je već u prvom tjednu izlaženja postigla veliki uspjeh te je Egmont odlučio razveseliti svoje čitatelje i zbog brojnih upita i iznimne potražnje tiskati dodatne količine prve slikovnice!

Dodatne količine prve slikovnice na prodajna mjesta stižu 27. veljače, a također će biti osigurane i dodatne količine druge i treće slikovnice od subote 29. veljače.

Disneyeva kolekcija «Petominutnih priča» osvojila je čitatelje zbog poučnih priča, prekrasnih ilustracija i pustolovina omiljenih likova uz koje su odrastale mnoge generacije. U kolekciji „Petominutnih priča“ djeca i roditelji će uz pomoć Disneyevih likova izvući vrijedne pouke o prijateljstvu, obitelji, dobrim djelima, sreći te ostalim temama važnima u životu svakog djeteta i roditelja.

Uz Disneyeve kratke priče roditelji kroz razgovor mogu potaknuti dijete na bolje razumijevanje sadržaja slikovnica, ali i situacija u stvarnom životu. Slušajući roditelje i razgovarajući s njima i onome što su pročitali, djeca zamišljaju pročitane prizore, uče razumijeti pročitano, te lakše zamišljaju i prepoznaju slične primjere iz stvarnog života. Kroz razgovor s roditeljima djeca bogate vlastiti riječnik, razvijaju govor, kreativnost, stvaralaštvo i empatiju.

Svaka knjiga sadrži pet priča, a čitanje svake traje oko 5 minuta, što je dovoljno za ostvarivanje svih prednosti čitanja te najvažnije – stvaranje redovite navike čitanja i ugodne obiteljske atmosfere.

Svaki petak novi nastavak kolekcije, sve do 19. lipnja kad izlazi posljednja slikovnica.

Prva knjiga ima promotivnu cijenu 14,90 kn, a sve ostale knjige možete kupiti po cijeni od 29,90 kn.

Knjige su u prodaji na kioscima, u supermarketima i poštama.

Knjige koje ste propustili kupiti možete naručiti na shop.egmont.hr