• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Prvi dio raskošne obiteljske sage ”Sedam sestara” sada po promotivnoj cijeni od 79 kuna

21. 01. 2020.

Sedam sestara posvojeno je od misterioznog i imućnog čovjeka s različitih strana svijeta. Nakon što su djevojke već odrasle, jednog dana ih dočeka vijest o smrti njihova oca. Sve sestre okupljaju se u svojem zajedničkom domu, prekrasnom dvorcu ”Atlantida” smještenom na obali Ženevskog jezera.

Ubrzo nakon okupljanja, svaka od djevojaka od očevog povjerenika dobiva tajanstvenu omotnicu s tragom koji ih vodi na pustolovinu otkrivanja svojeg vlastitog porijekla i razotkrivanja nejasnih okolnosti pod kojima je preminuo njihov otac.

S obzirom da se okupilo samo šest sestara, djevojkama znatiželja ne da mira, i svaka od njih se zapućuje na različitu stranu svijeta kako bi pronašle same sebe, izgubljenu sestru, a u konačnici – možda i vlastitog oca…

Prvi dio ove raskošne i tajanstvene obiteljske sage koja je u svijetu postigla nezapamćen uspjeh, trenutno je snižen sa 129,00 kn na 79,00 kn te ga možete pronaći u našem web-shopu i u svim knjižarama.  Promotivna akcija za prvu knjigu traje do 31. ožujka 2020.