• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Sjajna kolekcija National Geographica ZAŠTO?

22. 02. 2019.

Novi Egmontov svijet znanosti nudi više od 1000 odgovora malim znalcima!

 

Zašto je sagrađen Kineski zid? Je li istina da je zijevanje zarazno? Možemo li kontrolirati svoje snove i što najčešće sanjamo? Zašto imamo pupak? Zašto je stvoren internet? Zašto šišmiši spavaju naopačke? Na ta, ali i na više od tisuću pitanja mali znalci moći će pronaći odgovore u dvanaest knjiga kolekcije «Zašto?» National Geographica koje će Egmont imati u ponudi od 22. veljače kada u prodaju kreće prva u nizu: Zašto sam ja čovjek?

Prvu će knjigu biti moguće kupiti po promotivnoj cijeni od 14,90 kn, a ostale po 29,90 kn i to na kioscima i  u pošti. Pronađite pitanja, zaigrajte zanimljive kvizove kakvih nema u školi, napravite natjecanje za cijelu obitelj ili pozovite prijatelje i iskoristite slobodno vrijeme daleko od ekrana mobitela i kompjutora. Omogućite svojim  malim znalcima da dobiju odgovore na pitanja koja se motaju u njihovim glavama i da se izgube na šarenim stranicama ove kolekcije koja nudi ponešto za svako dijete koje se pita ZAŠTO? Nijedno pitanje nije pogrešno, pronađite odgovore na svoja!

Osim o čovjeku, djeca će na zabavan način učiti o ljudskome tijelu, životinjama i životinjskome svijetu, planetu Zemlji i svemiru i mnogočemu drugom. Knjige National Geographica godinama privlače sve generacije i često se nađu na listama bestselera zbog sjajnih fotografija i edukativnih sadržaja iz mnogobrojnih područja pisanih od strane stručnjaka. Svakog petka na prodajnim mjestima čekat će vas nove šarene stranice prepune poučnih stručnih tekstova i fotografija koje će ispuniti očekivanja i onih najznatižljnijih i sa sigurnošću nijedno dijete neće ostaviti ravnodušnim! Probudite maštu i istraživački duh svoje djece na putovanju na kojem će doznati odgovore na više od tisuću ZAŠTO?.