• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima!

30. 01. 2018.

Iako se čini da je o djeci, internetu i televiziji već puno toga rečeno, istraživanja ukazuju na porast različitih poremećaja u djece predškolske dobi, stoga o toj temi i dalje trebamo govoriti. Svi znamo da ritam života i brojne obveze nažalost ne idu u korist odgoju kakav roditelji žele za svoje dijete. Međutim, djecu je ipak moguće „odlijepiti“ od ekrana, dok izlaganje najmlađe djece mobitelima i televiziji treba nastojati odgoditi.

Dosljedno uvođenje dobrih navika, u skladu s dobi djeteta, koje će potaknuti njegov psihofizički razvoj u skladu s prirodom, ulaganje je u budućnost djeteta, ali i čitave obitelji. Dobre navike stvaraju bliske odnose, povjerenje i čvrste temelje budućega razvoja. Čitanje je navika koja se stječe u djetinjstvu i traje čitav život.

Djeca najranije dobi otvorena su, željna znanja i novih otkrića. Čitanjem potičemo razvoj mašte i kreativnosti, obogaćujemo rječnik, obrazujemo i pobuđujemo zanimanje djece. Osim toga, kvalitetno provodimo zajedničko vrijeme, zbližavamo se i razgovaramo o važnim temama i situacijama. Čitanjem aktiviramo djetetov um, vježbamo ga da razumije i povezuje različite činjenice. Povezanost i ugodni trenutci s djecom provedeni uz knjige vrijedne su uspomene za svakoga roditelja i njegovu djecu.

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

Djeca se identificiraju s junacima iz Stojutarske šume, a njihova zabavna pitanja ih motiviraju na promišljanje i postavljanje sličnih pitanja. Odgovori na pitanja te zanimljive i duhovite činjenice, popraćene mnoštvom fotografija iz svijeta prirode, potaknut će i na razmišljanje o utjecaju čovjeka na prirodu i životinje, razvijajući ekološku svijet.

Kolekcija knjiga kroz dvadeset nastavaka obrađuje teme poput ptica, sisavaca, morskih stvorenja, godišnjih doba, pustinja i šuma te donosi prvi susret s temama iz prirode, koje će djeca pamtiti i rado im se vraćati. Medvjedić Winnie Pooh, Tigar, Praščić i ostali prijatelji vode djecu kroz sve teme na zanimljiv i djeci blizak način.

Knjige iz kolekcije bit će zasigurno zabavne i roditeljima jer su u njima podaci koje će možda prvi put i sami saznati. Otkrivanje novih znanja s djecom iskustvo je koje se ne propušta.

Kolekcija Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima bit će u prodaji od 2. veljače 2018. Prva knjiga moći će se kupiti po promotivnoj cijeni od 14,90 kn na svim kioscima i u poštama. Ostale knjige iz kolekcije bit će u prodaji po cijeni od 29,90 kn, a izlazit će svakoga petka.