• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Minecraft: Službeni časopis stiže i na hrvatsko tržište!

23. 08. 2017.

Novi Minecraft Službeni časopis stiže na hrvatsko tržište u inovativnom formatu i s ekskluzivnim sadržajem u trenutku kada Minecraft franšiza postaje broj 1 na YouTubeu s 56 milijardi pregleda!

Vodeći dječji izdavač Egmont, sa zadovoljstvom najavljuje izlazak Minecraftovog službenog časopisa 25. kolovoza 2017.

Egmont ima zavidno iskustvo kada je riječ o Minecraftu budući da je izdavač nevjerojatno popularnih Minecraftovih bestselera. Minecraft: Službeni časopis jedini je časopis nastao u suradnji s Mojangom, a namijenjen je publici od čak 55 milijuna aktivnih korisnika. Prvi broj rezultat je sjajnog partnerstva s Mojangom: donosi 52 stranice bogatog sadržaja za majnkraftovce, kao i mnoštvo iznenađenja.

Prvo izdanje sadrži ekskluzivni pogled iza scene i vodi ljubitelje Minecrafta u Mojangove urede u Stockholmu te prikazuje građevine koje su izradili članovi Minecraftove zajednice. Za igrače koji žele postati bolji graditelji prvi broj časopisa donosi savjete i upute za gradnju, s detaljnim nacrtima i koracima za što uspješniju igru.

Sve savjete i trikove predstavlja četvorka odvažnih pustolova koje je kreirao Mojang posebno za časopis. To su Sparks, Bear, Scout i Monty – čije pustolovine možemo pratiti i u službenom stripu na stranicama časopisa, nastalom u suradnji s Mojangom. Ovo je zaista časopis koji su majnkraftovci priželjkivali!

Kao brend, Minecraft i dalje neprestano jača. Zajednica Minecrafta najveća je i najbrojnija na svijetu, s čak 56 milijardi – da, milijardi! – pregleda na YouTubeu u 2016. Osim toga, dosad je prodano više od 122 milijuna primjeraka same igre.

Zaluđenost Minecraftom ne pokazuje znakove slabljenja, već postaje sve raširenija! Prije samo nekoliko tjedana, E3 je najavio Better Together, novi inovativni iskorak u razvoju igre od Microsofta, zahvaljujući kojem će se igrači moći ujedinjavati neovisno o platformi. U tijeku je i kontinuirano ulaganje u inovaciju igre s novim likovima i lokacijama, kako iskusnim igračima ne bi slučajno postalo dosadno!

Laura Adnitt, direktorica izdanja u Egmont Publishingu kaže sljedeće: „Oduševljeni smo što ovoga ljeta na britansko i ostala tržišta donosimo ovaj izvanredan proizvod. Interes za Minecraftom veći je nego ikada do sad i stoga znamo da će zajednica željno dočekati ekskluzivne sadržaje koje donosimo u službenom časopisu.“

Lydia Winters, direktorica brendinga u Mojangu dodaje: „Presretni smo što ćemo časopis vidjeti na tržištu: to je rezultat višemjesečnoga napornoga rada i donosi najbolje od Minecrafta. Uistinu smo se potrudili trudili stvoriti najbolji mogući časopis za naše obožavatelje.“

Cijena Minecraft: Službenog časopisa je 29,90kn i izlazit će kao dvomjesečnik.