• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

SNJEŽNO KRALJEVSTVO - PRVI PUT U KOLEKCIJI DISNEYJEVIH KLASIKA!

28. 03. 2017.
SNJEŽNO KRALJEVSTVO - PRVI PUT U KOLEKCIJI DISNEYJEVIH KLASIKA!

Ne propustite priliku i dopunite svoju zbirku Disneyjevih klasika s pet novih naslova. Prvi od njih je Snježno kraljevstvo koji u prodaju stiže u petak 31.3.!

Disneyjeva priča o dvjema sestrama, Ani i Elzi, imala je veliki utjecaj na generaciju djece, ali i odraslih. Prošle su godine, a možda i desetljeća, otkada je jedan film uspio steći tako veliku popularnost i tako brzo postati dio odrastanja mnoge djece, a posebice djevojčica, diljem svijeta.  Ana i Elsa su princeze, kao i mnoge druge Disneyjeve junakinje, ali djeca su se s njima vrlo snažno poistovjetila. Snježno kraljevstvo (Frozen) postalo je kulturološki fenomen. Nadahnuto Andersenovom Snježnom kraljicom, Snježno kraljevstvo je priča o ljubavi dviju sestara, koja nadvlada sve prepreke i osigura sretan kraj. Predivna glazba i pjesma Puštam sve (Let it Go), koja je na Youtubeu pregledana više od 2 milijarde puta, postala je neizostavan dio dječjih rođendanskih proslava.

Snježno kraljevstvo je topla, slojevita i neobična priča koja je zaslužila svoje mjesto u Disneyjevoj kolekciji za sva vremena.