• facebook
  • instagram
  • e-mail
  • privacy
search

Novosti

Ronaldo - prva biografija za djecu

25. 05. 2016.

Predstavljamo vam prvu biografiju Cristiana Ronalda za djecu u izdanju Egmonta. Knjiga će se moći kupiti na kioscima i u poštanskim uredima već od danas 25. svibnja.

Cristiano Ronaldo je igrač koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Iz okružja u kojem mu nije bilo lako došao je u svijet u kojem mu je bilo još i teže kako bi pokazao da je najbolji.
S osam je godina igrao za momčad koja je gubila svaku utakmicu. S dvanaest je godina napustio obitelj i svoj grad da bi živio u Lisabonu. S petnaest mu je godina dijagnosticirana bolest srca zbog koje je prijetila opasnost da prestane igrati nogomet.
A onda je, s dvadeset i četiri godine, postao najbolje plaćeni nogometaš u čitavoj nogometnoj povijesti.

"Ne težim potpunom savršenstvu, ali volim znati da sam učinio sve što sam mogao. Uvijek osjećam potrebu za novim znanjima, napredovanjem i razvojem, ne samo radi trenera ili navijača, već kako bih ja bio zadovoljan. Mislim da ne postoje granice kada je riječ o učenju, bez obzira na to koliko imate godina." C.R.

RONALDO je univerzalna priča o nepokolebljivoj volji i odlučnosti na putu do vrha. To je priča o izvanrednom talentu, težnji za ostvarivanjem snova i napornom radu. Na kraju, to je i priča o nogometu koji zahtijeva velika odricanja.